Om oss

Om oss

Två frisörer står bakom detta företag med passion för bra skönhetsprodukter. Vi jobbar som makeup artist och frisörer på salong och jobbar med hår dagligen. Nu vill vi dela med oss av vår kunskap om produkter och hjälpa kunderna att hitta rätt.

Vi säljer skönhet i form av smink och hårvård. Alla produkter vi säljer i webbutiken har vi även i salongen på Salong Barock i Sundsvall.

Dorion:

Dorions stjärntecken är Vågen. Vågen står för rättvisa och här har vi en tjej som är otroligt rättvis. Hon har skinn på näsan, är otroligt motiverad och brinner för det hon gör, men hon bufflar sig inte fram först i en stor grupp. Hon är väldigt familjekär och Älskar Romantik! Allt ifrån bröllop till att det otroligt viktigt att hennes man säger ”Puss” efter ett avslutat samtal i telefonen. Hon har drivit Salongen i Sundsvall i 11 år och säger ofta att det är hennes ”3e Barn”. Hon är glad och har alltid lätt till skratt <3

Dorion är även Olaplex International Advocate och Ambassadör för Olaplex i Sverige.

Anna:

Här har vi tjejen som alltid velat bli frisör men som fick gå den långa vägen fram till hennes dröm. Här är hon nu och jobbar som frisör på Salong Barock samtidigt som hon driver denna webbutik. Vilken businesswoman!
Anna är väldigt social av sig och älskar att umgås med sina vänner på fritiden, att vara ute i naturen eller att gå ut och käka. Och är hon hemma så kelar hon med sin lilla katt Ester som gärna ställer till bus, som att riva ner gardinstången när ingen ser på!

Betalsätt

Som kund hos oss kan du känna dig trygg och säker vid köp. Vi använder betalsätt med Swish och Klarna.

Vill du komma i kontakt med oss?

Har du önskemål, funderingar eller bara vill komma i kontakt med oss?

Välkommen att mejla till info@barocks.se eller ringa till 060-156800 (Salong Barock).